Ingrediënten: 12 porties
1 komkommer
1 rode paprika
10 gr. verse bieslook
1 eetl. natuurazijn
175 gr.Johma gevuld eitjesalade
8 blaadjes kropsla
wraps
Bereiding:
Snijd de komkommer in de lengte
in dunne repen, de paprika in dunne repen en de bieslook fijn.
Meng de bieslook samen met de azijn door de gevuld eitjesalade.
Breng op smaak met peper en eventueel zout.
Verdeel de blaadjes kropsla over de Libanese broden of de wraps en verdeel de gevuld eitjesalade, komkommer en paprika erover.
Rol strak op en snijd elke rol schuin in 3 stukken.
Steek in elk stuk een tapasprikker en serveer.
Tip: i.p.v. wraps , Libanese witte
platbroden
1 rode paprika
10 gr. verse bieslook
1 eetl. natuurazijn
175 gr.Johma gevuld eitjesalade
8 blaadjes kropsla
wraps
Meng de bieslook samen met de azijn door de gevuld eitjesalade.
Breng op smaak met peper en eventueel zout.
Verdeel de blaadjes kropsla over de Libanese broden of de wraps en verdeel de gevuld eitjesalade, komkommer en paprika erover.
Rol strak op en snijd elke rol schuin in 3 stukken.
Steek in elk stuk een tapasprikker en serveer.
Geen opmerkingen:
Een reactie posten