Heika - recepten
Welkom
Tips / Weetjes
Voor- en Nagerecht
Soep
Vlees/Wild
Kip
Vis/Schaal-en schelpdieren
Groente/aardappelen
Stamppot
Eenpans-schotel-ovengerecht
Pasta/Rijst
Maaltijdsalades
Pannenkoek/Flensje/Crepes
Hartige Taart-Quiche
Omelet/Frittata
Wraps/Burrito
Pizza
Broodje met... /Diversen
Taarten/Gebak/Koekjes/Cake
Salade
Hapjes/Snack
Sauzen/Dips/Spread
Compote/Jam-confituur
Inmaak
Kruiden/Currypasta,s
WERELD - RECEPTEN
dinsdag 25 juli 2017
Taai Taai kruiden
2 eetl. ceylon kaneelpoeder
2 eetl. foelie
2 eetl. kruidnagelpoeder
2 eetl. gemberpoeder
2 eetl. cardamon
2 eetl.
koriander
2 eetl. nootmuskaat
2 eetl. anijspoeder of gemalen steranijs
Roer alle kruidengoed door elkaar.
Bewaar de kruiden in een afgesloten pot
Geen opmerkingen:
Een reactie posten
Nieuwere post
Oudere post
Homepage
Abonneren op:
Reacties posten (Atom)
Geen opmerkingen:
Een reactie posten