![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEhmH1dbj0JVywwLH-LPohMQQ-PWvC-uden-XYy1apwQW-aoYUzxP_Xxk8Jg19havbnCrFIFLrk13_h53LtdFQ-gJ7kjFlArpGdL-4rop_SQMkbe_LsoqiDefISZGglvsdAfgnvdxGoyDLhh/s1600/Smokey%2527s+beef-rub.jpg)
3 eetl. zwarte peperkorrels
30 gr. paprikapoeder 30 gr. gerookte-paprikapoeder
70 gr. zeezout
30 gr. kristalsuiker
20 gr. bruine basterdsuiker
20 gr. knoflookpoeder
20 gr. uienpoeder
1 eetl. chilipoeder
1 eetl. versgemalen koffie
1 eetl. cacao
1 eetl. gedroogde oregano
1 theel. gemalen komijn
vijzel
Bereiding:
Stamp de peperkorrels grof in de vijzel. Meng vervolgens
alle ingrediënten en bewaar tot 2 maanden in een afgesloten pot.
Bron: allerhande
Geen opmerkingen:
Een reactie posten