![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEgvLp60VXCq0hERTTZ_5KLqJN8kRoZkOk7seYP6UC4DN0FgJUOkvv_NThSkWqvxwb7kCZl9o1vT1FBWMxq9I_58SYmeg1kbLchfC_QM6zFDEcT7_YW5lMaPXcZcGUBK-0134MvRB58HH24c/s200/Chick+mix+BBQ-kruiden.jpg)
60 gr. lemon pepper
40 gr. paprikapoeder 20 gr. gerookt paprikapoeder
20 gr. zout
50 gr. kristalsuiker
20 gr. bruine basterdsuiker
30 gr. knoflookpoeder
20 gr. uienpoeder
1 eetl. grofgemalen zwarte peper
1 theel. chilipoeder
2 eetl. gedroogde basilicum
1 eetl. gedroogde tijm
1 eetl. gedroogde rozemarijn
Bereiding:
Meng alle ingrediënten en bewaar tot 2 maanden in een
afgesloten pot
Geen opmerkingen:
Een reactie posten