Ingrediënten:
12 stuks
6 eieren
2 eetl. mayonaise
1 eetl. roomkaas
1 theel. tomatenketchup
1 theel. mosterd
1 sjalot, gesnipperd
2 zoetzure augurken, in heel kleine blokjes
1/4 rode paprika, in heel kleine blokjes
1 plakje rauwe ham, fijngesneden
2 eetl. Tuinkers
Bereiding:
Kook de
eieren in circa 8 minuten hard.
Halveer ze en schep de eidooiers eruit.
Prak de eidooiers glad met de mayonaise, roomkaas, ketchup, mosterd, sjalot, augurkjes en paprika .
Vul de eieren ermee en zet in de koelkast.
Gebruik hiervoor het liefst een spuitzak met gekartelde spuitmond voor een mooi effect.
Garneer de gevulde eieren met de ham en tuinkers.
2 eetl. mayonaise
1 eetl. roomkaas
1 theel. tomatenketchup
1 theel. mosterd
1 sjalot, gesnipperd
2 zoetzure augurken, in heel kleine blokjes
1/4 rode paprika, in heel kleine blokjes
1 plakje rauwe ham, fijngesneden
2 eetl. Tuinkers
Halveer ze en schep de eidooiers eruit.
Prak de eidooiers glad met de mayonaise, roomkaas, ketchup, mosterd, sjalot, augurkjes en paprika .
Vul de eieren ermee en zet in de koelkast.
Gebruik hiervoor het liefst een spuitzak met gekartelde spuitmond voor een mooi effect.
Garneer de gevulde eieren met de ham en tuinkers.
Geen opmerkingen:
Een reactie posten