Ingrediënten:
500 gr. Poolse kwark
50 gr. radijsjes
10 gf. bieslook (of lente-uitjes)
1 lepel zure room
zout naar smaak
Bereiding:
Spoel de radijsjes af en snijd ze in kleine stukjes.
Snijd de bieslook (of lente-uitjes) ook in kleine stukjes.
Doe alles in een kom.
Voeg 500 gr Poolse kwark eraan toe.
Meng alles met zout en een lepel zure room.
Lekker met verse bolletjes met boter.
50 gr. radijsjes
10 gf. bieslook (of lente-uitjes)
1 lepel zure room
zout naar smaak
Spoel de radijsjes af en snijd ze in kleine stukjes.
Snijd de bieslook (of lente-uitjes) ook in kleine stukjes.
Doe alles in een kom.
Voeg 500 gr Poolse kwark eraan toe.
Meng alles met zout en een lepel zure room.
Lekker met verse bolletjes met boter.
Geen opmerkingen:
Een reactie posten