Ingredienten:
500 gram bietjes
150 ml. water
1 laurierblad
1 kaneelstokje
1 theel. suiker
peper
zout
maizena om te binden
150 ml. water
1 laurierblad
1 kaneelstokje
1 theel. suiker
peper
zout
maizena om te binden
Bereiding:
Snijd de
bietjes in blokjes.
Kook de bietjes kort met het water, kaneelstokje en laurierblad.
Haal de bietjes er uit en zet het even apart.
Bind het bietenwater met een beetje maizena en breng op smaak peper, zout en een beetje suiker.
Verwarm dit en voeg de blokjes biet er weer bij.
Kook de bietjes kort met het water, kaneelstokje en laurierblad.
Haal de bietjes er uit en zet het even apart.
Bind het bietenwater met een beetje maizena en breng op smaak peper, zout en een beetje suiker.
Verwarm dit en voeg de blokjes biet er weer bij.
Geen opmerkingen:
Een reactie posten