Ingrediënten: 4 pers.
1 wit rustiek stokbrood (thuisafbak)
4 ronde plakjes ham
4 eieren
40 gr. geraspte jong belegen kaas
5 gr. platte peterselie
Bereiding:
Verwarm de oven voor tot 200 °C.
Snijd met een scherp mesje 4 ronde gaten van ca 10 cm doorsnee uit het onafgebakken stokbrood en haal er het brood uit.
Snijd niet door tot de bodem.
Leg in elk gat 1 plak ham.
Breek vervolgens boven elk gat 1 ei.
Bak het stokbrood 20 min. in het midden van de oven.
Verdeel na 15 min. oventijd de kaas over de eieren en bak nog 5 min. mee.
Snijd intussen de peterselie fijn.
Neem het stokbrood uit de oven en leg op een plank of schaal. Bestrooi met de peterselie en serveer.
Bron: Hallo Jumbo 03-2021
4 ronde plakjes ham
4 eieren
40 gr. geraspte jong belegen kaas
5 gr. platte peterselie
Snijd met een scherp mesje 4 ronde gaten van ca 10 cm doorsnee uit het onafgebakken stokbrood en haal er het brood uit.
Snijd niet door tot de bodem.
Leg in elk gat 1 plak ham.
Breek vervolgens boven elk gat 1 ei.
Bak het stokbrood 20 min. in het midden van de oven.
Verdeel na 15 min. oventijd de kaas over de eieren en bak nog 5 min. mee.
Snijd intussen de peterselie fijn.
Neem het stokbrood uit de oven en leg op een plank of schaal. Bestrooi met de peterselie en serveer.
Geen opmerkingen:
Een reactie posten