Ingredienten: 2 pers.
2 italiaanse bollen
ijsbergsla
komkommer
300 gr. kipfilet
Saus:
70 gr. tomatenpuree
30 ml. water
2 eetl. honing
1 eetl. appelazijn
1 eetl. sojasaus
1 theel. mosterd
1 theel. sambal
1/2 theel. uienpoeder
1/2 theel. paprikapoeder
1/2 theel. chilipoeder
Bereiding:
Snij de kipfilet in repen en kook
deze gaar in 15 minuutjes
Doe ondertussen alle ingredienten voor de spicy saus in een kommetje en meng dit goed met elkaar.
De kip giet je na het koken af en je trekt de kip met behulp van 2 vorken uit elkaar, zodat je pulled chicken krijgt.
Doe dit in een schaal en roer hier de spicy saus doorheen.
Mocht het inmiddels al wat zijn afgekoeld, kan je de pulled chicken even opwarmen in een wokpan met wat olijfolie (al smaakt het koud ook prima!).
Beleg de broodjes met sla, komkommer en de pulled chicken.
ijsbergsla
komkommer
300 gr. kipfilet
70 gr. tomatenpuree
30 ml. water
2 eetl. honing
1 eetl. appelazijn
1 eetl. sojasaus
1 theel. mosterd
1 theel. sambal
1/2 theel. uienpoeder
1/2 theel. paprikapoeder
1/2 theel. chilipoeder
Doe ondertussen alle ingredienten voor de spicy saus in een kommetje en meng dit goed met elkaar.
De kip giet je na het koken af en je trekt de kip met behulp van 2 vorken uit elkaar, zodat je pulled chicken krijgt.
Doe dit in een schaal en roer hier de spicy saus doorheen.
Mocht het inmiddels al wat zijn afgekoeld, kan je de pulled chicken even opwarmen in een wokpan met wat olijfolie (al smaakt het koud ook prima!).
Beleg de broodjes met sla, komkommer en de pulled chicken.
Geen opmerkingen:
Een reactie posten