Ingredienten:
4 pers.
2
stokbroden
100 gr. champignons, fijn gesneden
100 gr. ham, fijn gesneden
3 eetl. roomkaas
2 sjalotten, fijn gesneden
zout
peper
2 eetl. olijfolie
2 eetl. peterselie, fijn gesneden
Bereiding:
Snij de afbakstokbroden doormidden en besmeer deze met de roomkaas.
Verhit de olijfolie in een koekenpan en bak champignons, ham, ui en de sjalotjes even en strooi er wat zout en peper over.
Verdeel het champignonham-mengsel over het stokbrood.
Rooster nu het afbakstokbrood 3 tot 4 minuten onder de grill.
100 gr. champignons, fijn gesneden
100 gr. ham, fijn gesneden
3 eetl. roomkaas
2 sjalotten, fijn gesneden
zout
peper
2 eetl. olijfolie
2 eetl. peterselie, fijn gesneden
Verhit de olijfolie in een koekenpan en bak champignons, ham, ui en de sjalotjes even en strooi er wat zout en peper over.
Verdeel het champignonham-mengsel over het stokbrood.
Rooster nu het afbakstokbrood 3 tot 4 minuten onder de grill.
Garneer het
met de peterselie.
Geen opmerkingen:
Een reactie posten