Ingrediënten:
4 pers.
500
gr. verse rabarbers
225
gr. diepvries aardbeien
3
eetl. vloeibare honing
1
theel. vanille-extract
2
eetl. kraanwater
4
bollen vanille-ijs
Bereiding:
Snijd de
uiteinden van de rabarberstengels en snijd de stengels vervolgens in stukjes.
Doe de
rabarber in een pan samen met de bevroren aardbeien, de honing, het
vanille-extract en het water.
Breng aan
de kook op middelhoog vuur.
Laat het
mengsel in 10 min. inkoken.
Roer
regelmatig.
Laat de
rabarbermoes 30 min. afkoelen en verdeel over kommetjes.
Schep in
elke kom 1 bol vanille-ijs.
Je kunt de
moes ook koud serveren.
Tip: lekker
met wat munt.
Bron:
Allerhande 23-04/02-06-2019
Geen opmerkingen:
Een reactie posten