Ingredienten:
2 pers.
1/2 pak pannenkoekenmix ,
( pak = 400 gr.)
3 eetl. zonnebloemolie
200 gr. roerbakgroenten champignons
62.5 gr. pannenkoekenspek
keukenstroop
Bereiden:
Bereid de
pannenkoekenmix volgens de aanwijzingen op de verpakking.
Laat het beslag even rusten.
Verhit in een ruime koekenpan 2 eetl. olie.
Bak de roerbakgroenten al omscheppend in 5 min. gaar.
Verhit in een tweede koekenpan 1 eetl. olie.
Bak het pannenkoekenspek in 3-4 min. lichtbruin en krokant.
Laat het spek uitlekken op een bord met keukenpapier.
Verhit in beide
koekenpannen steeds 1 eetl. olie.
Schep in beide pannen 1 soeplepel beslag.
Verdeel wat groenten en spek erover.
Breng op smaak
met peper.
Bak de pannenkoeken in 2-3 min. per kant goudgeel en gaar.
Leg de pannenkoeken op een bord en houd ze warm onder een deksel.
Bak op dezelfde manier met de rest van het beslag, groenten en spek meer pannenkoeken.
Serveer de
pannenkoeken met keukenstroop.
Tip: vervang
het spek door plakjes kaas.
3 eetl. zonnebloemolie
200 gr. roerbakgroenten champignons
62.5 gr. pannenkoekenspek
keukenstroop
Laat het beslag even rusten.
Verhit in een ruime koekenpan 2 eetl. olie.
Bak de roerbakgroenten al omscheppend in 5 min. gaar.
Verhit in een tweede koekenpan 1 eetl. olie.
Bak het pannenkoekenspek in 3-4 min. lichtbruin en krokant.
Laat het spek uitlekken op een bord met keukenpapier.
Schep in beide pannen 1 soeplepel beslag.
Verdeel wat groenten en spek erover.
Bak de pannenkoeken in 2-3 min. per kant goudgeel en gaar.
Leg de pannenkoeken op een bord en houd ze warm onder een deksel.
Bak op dezelfde manier met de rest van het beslag, groenten en spek meer pannenkoeken.
Geen opmerkingen:
Een reactie posten