Ingrediënten: 4 pers.
4 varkensschnitzels
25 gr. boter
1 eetl. vloeibare honing
125 ml. slagroom
1.1/2 eetl. grove mosterd
1 takje peterselie (fijngehakt)
Bereiding:
Bestrooi de schnitzels met zout en peper.
Smelt in een koekenpan de boter.
Bak de schnitzels in ca. 6 min. aan beide kanten bruin en gaar.
Neem het vlees uit de pan en houd onder een deksel warm.
Voeg de honing toe aan het braadvet.
Voeg de slagroom toe en roer met een spatel de aanbaksels los.
Voeg de mosterd toe en verwarm nog ca. 1 min.
Leg de schnitzels terug in de pan en bestrooi met de peterselie.
25 gr. boter
1 eetl. vloeibare honing
125 ml. slagroom
1.1/2 eetl. grove mosterd
1 takje peterselie (fijngehakt)
Smelt in een koekenpan de boter.
Bak de schnitzels in ca. 6 min. aan beide kanten bruin en gaar.
Neem het vlees uit de pan en houd onder een deksel warm.
Voeg de honing toe aan het braadvet.
Voeg de slagroom toe en roer met een spatel de aanbaksels los.
Voeg de mosterd toe en verwarm nog ca. 1 min.
Leg de schnitzels terug in de pan en bestrooi met de peterselie.
Geen opmerkingen:
Een reactie posten