Ingrediƫnten:
1 groot blik rode zalm
2 gekookte, stevige aardappels in kleine blokjes
gesneden
2 hardgekookte eieren
4 eetl. mayonaise
1/2 eetlepel
ketchup
1 fijngesnipperde ui
1 theel. mosterd
3 zoetzure augurken in kleine stukjes gesneden
1 theel. grofgemalen zwarte peper
1 theel. dille
Bereiding:
Laat de zalm even uitlekken en breek met een vork
voorzichtig de stukken zalm los en vis de graad eruit.
De graad is wel zacht en die kun je gemakkelijk
fijnprakken, maar zonder graad is het lekkerder.
Pel de hardgekookte eieren en prak ze met een vork
fijn.
Doe de aardappelblokjes, fijngesneden eieren, de
gesnipperde ui, en de stukjes augurk door de zalm.
Roer alles door elkaar en voeg de mayonaise, ketchup,
peper en mosterd toe.
Strooi wat dille over de salade.
Eventueel garneren met stukjes tomaat, plakjes gekookt
ei, plakjes komkommer of plakjes augurk.
Serveer op vers stokbrood of pistolet.
Geen opmerkingen:
Een reactie posten