![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEg-l256LYxW7lyYpAtOob9T-XXEL4Oa5KWRpcl3wrLo4h1mz1glJhfk-5o6Cj7PpIR7ClM5aojDvB0kngyv1kT484DNO1VMKL3LUCCKRjl5sGvbTVxgL2jOJujLUW7RHgJFjfM_R1UnNJHu/s1600/saus.jpg)
8 eetl. mosterd
3 eetl. honing1 eetl. witte wijnazijn
125 ml. knoflookolie
handvol dille
snuifje zout
Bereiding:
Roer de
mosterd, de honing en de wijnazijn door elkaar.
Mix met
behulp van een staafmixer druppelsgewijs de olie erdoorheen.Hak de dille fijn en voeg deze samen met het zout toe aan het mengsel.
Geen opmerkingen:
Een reactie posten