![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEhjNzVyapgn-LIO__8dnfZX-yQuVIVF4rEbTprt2CrfgIXDmxbAPSv2nJJhs_W_S1ZWjpjK1gqhDdcqytdZ7rcS5jVsdr3d7HjUUue0CevTMkFCZl85YqoM94rDx4IMmxIhUtgn2JHd-zuB/s1600/snack.....jpg)
1 eetl.
zonnebloemolie en
zonnebloemolie (om in te frituren) 1 rode ui (fijngehakt)
1/2 theel. paprikapoeder
1/2 theel. komijnpoeder (djinten)
200 gr. rundergehakt
5 vellen filodeeg (ontdooid)
zout en peper
Bereiding:
Verhit 1
eetlepel olie in een koekenpan en bak hierin de ui glazig.
Voeg de
paprika- en komijnpoeder toe en bak het gehakt rul.Breng op smaak met zout en peper.
Vouw de filodeegvellen open en snijd ze in vieren.
Schep in een hoek van elk vel deeg wat gehakt.
Rol vanaf de punt waar het mengsel ligt het deeg half op in diagonale richting.
Vouw dan de punten aan de zijkant naar binnen en rol verder op.
Verhit een laagje olie in een pan tot 175°C en frituur de rolletjes hierin gedurende 1-2 minuten.
Laat ze uitlekken op keukenpapier en serveer met de zelfgemaakte Thai Sweet Chilisaus
Geen opmerkingen:
Een reactie posten